SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL
Årstaiternas HK

Vassunda hemma - Äntligen full trupp ?
2024-03-15 15:21

Alla friska och krya nu kör eller 

Vassunda hemma, en flyttad match då Vassunda hade svårt att få ihop det på ordinarie matchdag och vi fick till det på en torsdagkväll. 

Förutsättningarna var perfekta inför kvällen några sjuka var tillbaka och 4 st avbytare på bänken. Upplagt för en grym match. 

 

När domaren blåser igång matchen så står vi med en avbytare. Tre faller bort under dagen pga av diverse halsfluss,förkylningar och feber. 

Men vad gör väl det ? Bara att gilla läget och som jag sagt tidigare inställningen och moralen i laget är grym. Det att det ska fightas om poängen innan den fördelas. 

 

Själva matchen i sig. Nja ska jag vara ärlig så var det inget skönspel från något lag. Mer kamp och mål på moståndarnas misstag. Det var en segdragen historia med en del tempoväxlingar under matchen. 

 

Vi rullade runt på vår avbytare och lyckades lösa det riktigt bra trots allt.  

 

Väntar jag förgäves ? 

 

När jag såg Vassundas trupp med ca 5-6 avbytare så tänkte jag " jaha idag blir det till att springa. En avbytare endast, det blir till att ta det ena benet före det andra benet väldigt ofta idag och mycket"

 

Jag väntar på att Vassunda skulle sätta högsta fart. MEN upplevde aldrig att det vart något direkt tryck. Vi ville avvakta för att se hur de skulle agera.

 

Men vi gör det jävligt bra igen

 

Försvaret gör det riktigt bra åter igen. Vi stressar inte, vi har tålamod både bakåt och framåt i anfallet. Vi lyckas göra ett ryck i matchen som vi håller hela matchen ut. 

 

Målvakterna

Våra målvakter är ju naturligvis viktiga och var även denna afton så bra som de behöver vara. För när tröttheten smyger sig på så blir det lite lattjo i försvaret, men då kliver våra grymma målvakter fram och plockar bollar. En bra fördelningen när man spelar match. 

 

Jakten

Jakten på Sannadal är i full gång. Samt vi stormar mot ett av våra mål. Och det är att vi ska förbi med råge. 600 mål strecket är snart passerat. 

 

Nästa match

Redan nu på Söndag är det match igen. Tre matcher på en vecka nu och det känns som vi dubblerar i Champions league. 

 

Nu på Söndag tar vi emot Haninge i Vintervikshallen kl 17:00. 

 

Två matcher kvar av säsongen

Nu är det endast två matcher kvar på säsongen och vi går för full pott alltid. Och även dessa två matcher ska spelas tills domaren blåser av.

Årstaiterna - Haninge 

Kungsängen - Årstaiterna

 

Matchen citat

Citat "även skitmatcher är värda 2 poäng"

 

Bra kämpat tjejer vi syns på söndag. 

 

// Stolt Coach Benny 

 

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar