SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Årsta AIK HF: styrelsens arbete 2023/2024
Ordförande Helena Andersson, nya styrelsen och klubbchef Tomas Ryde

Årsta AIK HF fick en helt ny styrelse till säsongen 2023/2024 och i med detta har ett spännande förändringsarbete inletts. Helena Andersson är tidigare styrelseledamot och nu ny ordförande:

 

Jag har varit engagerad i styrelsen sedan 2021 och är även förälder till handbollsspelande tjej som började spela i Årsta 2020 som 12 åring efter några år i Bolton där jag var både lagledare och med i olika arbetsgrupper/kommittéer. Professionellt är jag arkitekt och vice VD på Murman arkitekter med ca. 40 anställda. Jag arbetar med organisation i 3 dimensioner, med verksamheter i förändring och med att optimera och skapa miljöer där människor ska må så bra som möjligt, kunna vara så kreativa och effektiva som möjligt, och där en verksamhet ska kunna fungera så bra den bara kan på ett hållbart sätt. Jag brinner både för mitt jobb och för Årsta. Jag är inte rädd för förändring och jag kan vara väldigt snabb i besluten, men har inga problem att omvärdera ett beslut och ändra mig om det blir bättre - men sitta still i båten är inte min grej!

 

Det har varit omtumlande, fartfyllt och fantastiskt roligt så här långt, även om man alltid önskar att man kommit längre med allt man vill åstadkomma. Men en del har vi har gått i mål med, som att lägga grunden för vägen framåt med en vässad vision och verksamhetsidé, värdegrunden är processad och presenterad (men är ju ett ständigt pågående arbete som vi alla är delaktiga i) och vi har fastslagit vart vi vill med tre tydliga långsiktiga mål:

    1. Så många som möjligt
    2. Så länge som möjligt
    3. Så bra som möjligt

Med en helt ny och tydlig organisationsstruktur som är fastställd av styrelsen och där Tomas Ryde nu är Årsta AIKs nya klubbchef, så pågår rekryteringsprocessen för fullt och vi har under våren 2024 fått flera värdefulla ledare på plats. Kanske skulle du själv vara intresserad av att ansluta dig till vår förening som tränare eller sitta med i någon av våra kommittéer? Hör gärna av dig till styrelsen@arstahandboll.se om så är fallet eller om du har några tips på självskrivna kandidater!


Tillsammans ska vi se till att vara Sveriges mest attraktiva handbollsförening! Forza Årsta AIK!”

STYRELSEN

Vill du vara med och utveckla Årsta Handboll?
Vill du hjälpa till men tycker inte du har tid att sitta med i styrelsen? Har du specialistkunskaper som kanske skulle vara till hjälp för föreningen? Starta eller gå med i en arbetsgrupp. Vi skulle vilja ha fler i arbetsgrupper som kunde hjälpa oss med t.ex. arrangemang, sponsring och försäljning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förening tillsammans med oss. Är du intresserad kontakta styrelsen@arstahandboll.se eller kansli@arstahandboll.se för mer information!

 

Ordförande

Helena Andersson

 

Vice ordförande

Cecilia Lundmark 

 

Kassör

Georgios Tsilingaridis

 

 

 

 

Ledamot

Hanna Seth-Sandén 

 

Ledamot

Karin Rydqvist

 

Ledamot

Åsa Edgren

 

Ledamot

Susanna Tingström  

Ledamot

vakant  

 

   

Revisor

Annette Fahlström  

 

   

Valberedning

Eva-Marie Rundgren  

Valberedning

Jesper Sundin  

Valberedning

Annica Sjölander  

 

 
Kontakt
Kontakta samtliga i styrelsen genom att e-posta till styrelsen@arstahandboll.se
 
FÖLJ OSS
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar